Què t’oferim?

L’energia solar es pot diferenciar en la produïda per la llum, energia fotovoltaica, o la calor del sol, energia termosolar, per a la generació d’electricitat o la producció de calor.
Les dues són inesgotables i renovables, ja que procedeixen del sol. Aquestes s’obtenen per mitjà de panells i miralls.

Les cèl·lules solars fotovoltaiques converteixen la llum del sol directament en electricitat per l’anomenat efecte fotoelèctric, pel qual determinats materials són capaços d’absorbir fotons (partícules lumíniques) i alliberar electrons, generant un corrent elèctric.

D’altra banda, els col·lectors solars tèrmics utilitzen panells o miralls per a absorbir i concentrar la calor solar, transferir-lo a un fluid i conduir-lo per canonades per al seu aprofitament en edificis i instal·lacions o també per a la producció d’electricitat (solar termoelèctrica).

A INTEC FRED POSEM AL TEU ABAST ELS DOS TIPUS

Procediment

  • Estudi energètic: Quanta energia consumeix la seva llar i quanta pot generar segons la seva ubicació, inclinació i orientació de les plaques solars, per a determinar la quantitat d’irradiació.
  • Tràmits legals: Ens encarreguem de tot el necessari per a donar d’alta la seva instal·lació fotovoltaica, permisos….
  • Kit fotovoltaic: Li proporcionem tot el que la seva instal·lació pot necessitar: Plaques fotovoltaiques, inversors, bateries, cablejat específic i les plaques fotovoltaiques que millor s’adaptin a les seves necessitats tant en potència com en preu.
  • Instal·lació i posada en marxa:  Avalats per 28 anys aportant solucions en el sector industrial, comercial i de particulars.

Beneficis

  • Energia tèrmica gratuita: Els col·lectors solars tèrmics utilitzen panells o miralls per a absorbir i concentrar la calor solar, transferir-la a un fluid i conduir-la per canonades per al seu aprofitament en edificis i instal·lacions.
  • Energia elèctrica gratuita: Per altre vanda, els col·lectors fotovoltaics converteixen la radiació solar en energia electrica per a gaudir d’ella gratuitament, inclus l’energia sobrant s’injecta a la xarxa revent una compensació econòmica.
  • Inesgotable i renovable: Al contrari que les fonts tradicionals d’energia com el carbó, el gas, el petroli o l’energia nuclear que son esgotables, l’energia del sol està disponible a tot el món i s’adapta als cicles naturals (per això les denominem renovables). Per tant són un element essencial d’un sistema energètic sostenible que permet el desenvolupament present sense posar en risc el de les futures generacions.
  • No contamina: De tots aquests avantatges, és important destacar que l’energia solar no emet substàncies tòxiques ni contaminants de l’aire, que poden ser molt perjudicials per al medi ambient i l’ésser humà. Les substàncies tòxiques poden acidificar els ecosistemes terrestres i aquàtics, i corroir edificis. Els contaminants d’aire poden desencadenar malalties del cor, càncer i malalties respiratòries com l’asma. L’energia solar no genera residus ni contaminació de l’aigua, un factor molt important tenint en compte l’escassetat d’aigua.
  • Contra el canvi climàtic: L’energia solar no emet gasos d’efecte d’hivernacle, per la qual cosa no contribueix a l’escalfament global. De fet, es mostra com una de les tecnologies renovables més eficients en la lluita contra el canvi climàtic.

Fes clic aquí si tens algun dubte o bé demana pressupost sense cap tipus de compromís.